Different Seasons Mean Verschillende Trading

Seizoensgebonden veranderingen in de markt actie een onderliggende oorzaak van de markt richting die veel handelaren niet te herkennen. Ik weet dat ik één heeft lang geduurd voordat ik begon te vertrouwen op dingen zoals de Traders Almanac en andere bronnen van informatie die licht werpen op het onderwerp. Er zijn momenten op jaar-, maand- en dagbasis die staan bekend om laag of hoog volume, kopen of verkopen, uitbreiding of verval en andere factoren die de uitkomst van uw trades kunnen beïnvloeden. In een eerder stuk riep ik ” Als de handel niet te ” Ik gedetailleerde deze dezelfde cyclus, maar op een dagelijkse basis, waarin www.optiesonline.com wanneer en waarom verschillende momenten van de dag waren beter of slechter voor de handel. In dit stuk zal ik detail sommige, maar zeker niet alle, van de langere termijn week tot week, van maand tot maand en de jaarlijkse seizoensgebonden factoren die de markten. Deze omvatten de verandering van de seizoenen, de zomer onderbreking, kerstmis te breken, herfst / winter markt seizoenen en de altijd belangrijke winst seizoen.

Het veranderen van het seizoen kunnen de markt richting en uw handel beïnvloeden.

Het punt van dit artikel is niet om u te ontmoedigen van de handel op een of ander moment. Het is om u aan te moedigen om zich bewust zijn van wanneer je de handel in termen van de kalender, de winst en de markt jaar. Dit bewustzijn is van cruciaal uw opmerking is hier belang voor het maken van geluid trading beslissingen en kan een grote impact hebben op niet alleen wat je de handel, maar het einde en de richting van uw handel. Niet te vergeten dat het in contact te komen met de kalender cycli is een geweldige manier om te verblijven in lijn met de markt op een manier die leidt tot intuïtieve trading.

De verandering van de seizoenen – de wisseling van de seizoenen kan een grote impact hebben op de marktverwachtingen en de totale prijs richting te hebben. Sommige seizoenen is bekend dat meer of minder actief zijn in termen van de consument, constructie, productie en andere fundamentele motoren van de economie. Zoals de seizoenen veranderen zo ook de verwachtingen van de markt en in het verlengde wat de markt is de handel en hoe. In de winter constructie is laag vanwege het weer, maar de productie kan worden voortgezet. In de herfst en vroege winter de consument in groten getale voor terug naar school, seizoensgebonden en vakantie winkelen. In het voorjaar Jobs Creation pikt als de zomer service en andere seizoensgebonden banen worden geopend. Op de hoogte blijven van dit is een basis voor de langere termijn fundamentele analyse en een grote hulp bij het kiezen van transacties.

Inkomens Seizoen een Seizoen – De winst van het seizoen is een markt seizoen dezelfde als die in het weer. Hoewel er is niet echt een echte “seizoen”, zijn winst vrijgegeven hele tijd bijna elke dag, is er een periode aanvaard als één en de markt net zo belangrijk door de markt. Dit seizoen losjes valt samen met het kalenderjaar seizoenen en begint telkens met de release van de winst van Alcoa. Alcoa, als ’s werelds grootste http://www.optiesonline.com/iq-option/ producent van aluminium en aluminium producten, wordt gezien als een voorlopende indicator van de markt en dus van belang als zodanig. De winst zijn als een verslag kaart voor de markt en hebben een zeer sterke impact op de toekomstige verwachtingen. Wat echt maakt het seizoen is de concentratie van de winst rapporten. Tussen het moment dat Alcoa rapporten en ongeveer 6 weken later 95% van de S & P 500-bedrijven en bijna 100% van de Dow Jones ondernemingen rapporteren winst.

 Herfst en winter Market Seasons – Nu, rekening houdend met de wijziging van de kalender seizoenen en de seizoensgebondenheid van de winst, we kunnen overgaan tot de herfst en winter markt seizoenen. Dit zijn de twee, ongeveer 4 maanden lang, tijden van het jaar wanneer de markt is wat ik willen noemen “In sessie”. Dit seizoen bestaat van september tot mei, gedeeld door de zomer en onderbroken door de seizoensgebonden mid-winter vakantie (Kerst, Kwanza, Chanoeka, Winter Night etc). Wat betekent dit keer is dat is wanneer 100% van de markt, discontering die aan de zijlijn, het heden en betrokken is. Lees review van de testwinnaar dit is wanneer de bewegingen van echte markt plaatsvinden, de echte trends en het echte geld. Andere tijden van het jaar kan ernstig worden belemmerd door een gebrek aan aanwezigheid in de markt, niet alleen een gebrek aan volume. Er kan niet veel handelsvolume tijdens de herfst / winter seizoen, maar je kunt er zeker van zijn dat de markt aanwezig is.

The Holiday Seasons – Voor dit deel ga ik de zomervakantie en het midden van de winter vakantie samen bevatten. De zomervakantie is meestal ongeveer een maand lang, meestal in augustus, en eindigt met de start van de school in de herfst.Het midden van de winterstop is ongeveer dezelfde lengte, maar meestal een beetje korter. Het begint midden tot eind december en loopt tot de eerste week van januari. Het hangt af van wat dagen Neem een kijkje op de laatste uitgave Kerst en Oud en Nieuw vallen op. Wat is belangrijk om te onthouden over deze twee seizoenen is dat er ongelooflijk lage marktvolume en participatie. Handelaren hebben verlaten voor vakantie, variërend van daghandelaren aan institutionele beleggers. Elke bewegingen in de markt zijn waarschijnlijk zeer licht te zijn, zonder overtuiging en gevangen in de buurt van de korte termijn steun en weerstand. Deze tijden zijn vaak geworden marktconsolidatie zoals eerder geplaatste orders en speculatieve posities worden gevuld en gespoeld uit de markt.