Magnitude en Velocity

Bij het bewaken van prijs actie, en het gebruik ervan te vinden en filter trades, zal begrijpen omvang en de snelheid waarschijnlijk een grote impact hebben op uw trading succes (of falen als je niet deze concepten begrijpen). Deze termen worden alleen gebruikt ter aanduiding van hoe ver de prijs uitgevoerd in een bepaalde richting magnitude-en hoe snel het bedekt die afstand-snelheid. Door het monitoren van deze beide factoren, zult u optiesonline.com toont alles waarschijnlijk verbeteren van uw prestaties door het vinden van een hoge waarschijnlijkheid trades wanneer aan bepaalde voorwaarden materialiseren, zien wanneer trends zetten op sterke moves, en het vermijden tijden van schokkerig lage omvang en snelheid prijsactie.

Omvang

Magnitude is gewoon hoe ver een prijs run is. Een lange termijn, waar de prijs beweegt meedogenloos in één richting voor een lange periode van tijd heeft een sterke magnitude, en is wat we willen zien tijdens trending golven hier.

Magnitude kan ook worden gebruikt om kleine golven interpreteren. Prijs golven van kleine omvang te laten zien dat de prijs niet sterk in die richting, en daarom willen we u aan om prijzen golven van kleine omvang bekijk op pullbacks.

Er is geen vaste magnitude lezing die een sterke buy zal aangeven of verkopen lezen. Eerder is altijd relatief voorafgaande golven. Er zijn meerdere manieren om de omvang te gebruiken voor het interpreteren van prijs actie.

  • Golven van grote omvang in de start vandaag richting van de trend te bevestigen die trend.
  • Golven van grote omvang tegen de trend richting duiden op een omkering, of ten minste een aanzienlijk pullback, wordt gewerkt.
  • Golven van kleine omvang in de trending richting aan te geven van de trend kan worden verliezen stoom, omdat de trend niet meer golven van grote omvang kan produceren.
  • Golven van kleine omvang op pullbacks (tegen de trend) wijzen op een gezonde trend en de trend zich waarschijnlijk voortzetten na de pullback is voltooid.

Denk aan magnitude in graden. Een zeer sterke golf draagt meer gewicht dan een sterke zet. Klik hier voor het artikel een zeer kleine golf toont een nog groter gebrek aan overtuiging dan een kleine golf.

Figuur 1 toont een neerwaartse trend in de GBPJPY op 1 minuut grafiek. Merk op hoe de trend kan eenvoudig worden bevestigd door te kijken naar de grootte van de prijs beweegt. Gedurende de verhuizing lager de golven naar beneden waren van een grotere omvang dan de golven hoger, met vermelding van de trend was waarschijnlijk voortzetten.

Figuur 1. Het gebruik van Magnitude in Neerwaartse trend: GBPJPY 1 Minuut Grafiek

Snelheid

Snelheid helpt ons prijsactie beoordelen en wordt gebruikt in combinatie met een kracht.

Velocity is gewoon hoe snel de prijs heeft betrekking op afstand. Een zeer snelle beweging toont meer overtuiging dan een zeer langzame beweging.

Kijkend naar dezelfde neerwaartse trend, kunnen we onder andere de http://www.optiesonline.com/plus500/ snelheid aan onze verwachtingen bevestigen dat de downtrend zal voortzetten. Moves beneden zijn niet alleen groter, maar ze zich voordoen sneller neemt minder tijd om meer afstand te dekken. Met zowel de omvang en de snelheid die zich voornamelijk in één richting is een krachtige combinatie.

Figuur 2. Met behulp van Velocity (en grootte) in Neerwaartse trend: GBPJPY 1 Minuut Grafiek

Dit levert overtuigend bewijs dat de downtrend zal blijven, totdat er ofwel een opwaartse beweging die grotere omvang dan de grote neer golven, of een golf hoger heeft plaatsvindt met aanzienlijke snelheid (en respectabele omvang), die aangeeft kopers opnieuw betreden van de markt met overtuiging.

Final Word

Omvang en snelheid zijn misschien wel twee van de belangrijkste factoren bij de beoordeling van de prijs actie. Toch betekent dat niet dat je hoeft niet te verliezen trades. Het is eenvoudig bewijs om te helpen bij het vinden en filter transacties. Prijzen kunnen altijd grillig dingen, waardoor de verliezen ondanks het bewijs dat wordt verzameld. Houd altijd een open geest wanneer de handel, het absorberen van nieuw bewijsmateriaal en het toezicht op de omvang en de snelheid van de nieuwe prijs golven als ze vormen.