Bitcoinin hinta: Bitcoin-valaat pysyvät lujina, vaikkakin useat 11 000 dollarin hylkäykset

Bitcoinin hinta on nähnyt viime aikoina vaihtelevia liikkeitä. Vaikka maailman suurin kryptovaluutta on vähitellen noussut ylöspäin, 11 000 dollarin hintatason alaosa on osoittautunut valtavaksi vastustuskannaksi, joka estää sen kehitystä.

Karhut ovat osoittautuneet liian voimakkaiksi bitcoin-sonneille kuin aiemmin odotettiin, mikä osoittaa, että bitcoin saattaa olla laskun partaalla. Tästä hauraudesta huolimatta on kuitenkin vielä yksi elementti, joka voi ajaa bitcoin-hintaa ja joka voi merkitä välitöntä noususuhdetta. On trendi, joka on havaittu, kun tarkastellaan suurten bitcoin-haltijoiden bitcoin-lompakoita.

Bitcoin-valaat eivät ole hävittäneet omistustaan viimeisimpään nousuun. Historiallisesti tämä suuntaus on osoittautunut myönteiseksi signaaliksi siitä, että nousussa saattaa olla nouseva tauko. Bitcoin Trader valailla on kyky aiheuttaa turbulenssia markkinoilla, mutta uusimmat pitomallit osoittavat, että nämä suuret BTC-haltijat odottavat arvon nousevan ylöspäin ennen myyntiä.

Bitcoinin hinta vakiintuu alle 11 000 dollarin

Tämä suuntaus ajaa myös markkinoita, sillä bitcoinilla on tällä hetkellä matalampi myyntipaine kuin tavallisesti, kun sen hinta vakiintuu elintärkeiden vastusvyöhykkeiden alle. Lehdistöaikana BTC / USD-pari käy kauppaa $ 10,946: lla. Bitcoin on ollut leijuu tässä hintaluokassa viime päivinä.

Bitcoin-härät ovat epäonnistuneet yrityksissään selvittää valtava vastustuskyky, joka vallitsee 11 000 ja 11 300 dollarin hintaluokan välillä. Jokainen pyrkimys, joka on suunnattu pyrkimykseen, on estetty voimakkaalla myyntipaineella, joka lähettää bitcoin-hinnan sen vallitsevaan hintaan.

Vakauttamisvaihe saattaa olla seuraamassa, kun BTC-sonnit yrittävät kerätä tarpeeksi vauhtia; sen kova myyntipaine näyttää kuitenkin osoittavan järkyttävän sen lyhyen aikavälin tulevaisuutta.

Bitcoin-valaat seisovat vahvana huolimatta valtavasta myyntipaineesta

Blockchain-analyysiyrityksen CryptoQuantin jakamien tietojen mukaan bitcoin-valaat pitävät edelleen omaisuuttaan, vaikka salaus on kohdannut useita hylkäyksiä 11 000 dollarilla. CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki Young Ju kommentoi Twitterissä tapahtunutta kehitystä selvittääkseen, että pörssinvalasuhde on saavuttanut alimman tasonsa vuonna 2020. Hän totesi, että valaiden alhaiset myyntikorot lisäävät bitcoinia.

Oletetaan, että valaat ylläpitävät tätä suuntausta, se voi osoittaa, että bitcoinilla on edelleen vähäinen raskas myyntipaine. Tämä vahvistaisi sen näkökulmaa ja mahdollisesti laukaisisi noususuuntaisen lähitulevaisuuden.

Erityisesti ketjuanalyytikko Cole Garner on sitä mieltä, että BTC-tapahtumien määrän nousun kaivostyöläisten lompakoista vaihtoalustoihin olisi viime aikoina oltava huolestuttavia sijoittajia odottavan BTC-hintojen palautumisen jatkumista. Mukaan Glassnodes tietojen 1,113.85 BTC (nykyinen markkina-arvo: $ 12,191,867.94) siirrettiin kaivosmies lompakot vaihtaa alustoja 13. syyskuuta, suurin ulosvirtaus yhden päivän sitten joulukuun 2019.